LoveLetters
  • LOVELETTERS
    • LOVE
    • HE
    • SHE
    • BYE BYE
    • CLASSICS
    • LIFE
  • #justastoryteller
  • MORE
    • WANDERLUSTER
    • GOOD VIBES ONLY
    • SOCIAL TALK
    • CULTURE
  • LOVESTARS
  • WRITERS
  • WEB RADIO
Subscribe
LoveLetters LoveLetters

Όταν η σκέψη, έγινε συναίσθημα

194K
30K
0
LoveLetters
  • LOVELETTERS
    • LOVE
    • HE
    • SHE
    • BYE BYE
    • CLASSICS
    • LIFE
  • #justastoryteller
  • MORE
    • WANDERLUSTER
    • GOOD VIBES ONLY
    • SOCIAL TALK
    • CULTURE
  • LOVESTARS
  • WRITERS
  • WEB RADIO
  • CLASSICS
  • LIFE
  • LOVE

Να γίνεις ό,τι αγαπάς και να αγαπάς, ό,τι γινεις!

  • February 21, 2019
  • Γεώρα
Total
0
Shares
0
0
0

Γράφει η Γεώρα

Τι να γίνω ;
Να γίνεις ό,τι αγαπάς! Αυτό να γίνεις. Να καθίσεις κάτω με τον εαυτό σου, να του βάλεις τον αγαπημένο σας καφέ να πιείτε και την μουσική ή το τραγούδι που σας αρέσει και ας παίζει σε επανάληψη εκατό φορές. Εσένα σου αρέσει ; Αυτό φτάνει!
Και επειδή αυτό έχει σημασία να φτάνει για σένα, διότι αν φτάνει για σένα τότε θα χαμογελάς και θα είσαι καλά. Θα είσαι καλά κυρίως με εσένα! Δεν θα ξυπνάς με νεύρα και άγχος, δεν θα λες άντε πάλι μία μέρα. Όχι, θα χαίρεσαι που ξημέρωσε, που ήρθε και αυτή η μέρα!
Να γίνεις ότι αγαπάς! Θες αστροναύτης, πιλότος, συγγραφέας, καθηγητής, ζωγράφος, φωτογράφος, χορευτής και ότι άλλο λαχταρά η ψυχή σου! Να γίνεις αυτό που θα σου δώσει φτερά. Που θα είναι η ζωή σου βρε παιδάκι μου!
Να γίνεις αυτό που όταν θα το περιγράφεις, τα μάτια σου θα αστράφτουν, η φωνή σου δεν θα κομπιάζει, τα χείλη σου θα χαμογελούν και η καρδιά σου θα βρίσκεται σε κατάσταση ευτυχίας!
Και ότι σε πονά να το ξεχάσεις. Ξέχνα και τα ξενύχτια από την αυπνία και τις σκέψεις, ξέχνα τους ψυχοσωματικούς πόνους, ξέχνα τις κρίσεις πανικού, ξέχνα ότι αρνητικό υπάρχει στη ζωή σου. Ξέχνα ότι πηγάζει από το μίσος για ότι κάνεις και δεν αγαπάς!
Και τότε θα δεις, άγχος σπαρακτικό δεν θα ξανά νιώσεις. Θα δεις, δεν θα σπάσει η φωνή από την κούραση την ψυχολογική, δεν θα κλαις στα ξαφνικά χωρίς λόγο και αιτία. Αν και ένας είναι ο λόγος όλων αυτών, πως δεν σε έχεις βρει και πλέεις σε νερά άγνωστα για σένα. Σε νερά που δεν θα ήθελες να ταξιδεύεις γιατί σε ρημάζουν, σου τρώνε την ενέργεια, τρώνε εσένα, τις μέρες σου, την ζωή σου!
Μόνο αυτό θα μπορούσα να σου απαντήσω σε εκείνο το ΄Τι να γίνω ; ΄ Να γίνεις αυτό που αγαπάς, έτσι μονάχα θα ευτυχήσεις! Και όταν βρεις τι είναι εκείνο που αγαπάς, μην ντραπείς να τρέξεις να το υλοποιήσεις. Κι’ ας σου πουν χίλιες δυο δικαιολογίες. Κι ας προσπαθήσουν να σε βάλουν σε κάτι κουτάκια στενά υποτιθέμενα σωστά που προσφέρουν την ευτυχία. Εσύ να γίνεις αυτό που αγαπάς! Γιατί εκείνοι δεν μπορούν να δουν το όνειρο να παίρνει σάρκα και οστά. Ενώ εσύ ζεις ήδη μέσα σε αυτό. Κάντο λοιπόν αληθινό!
Τι να γίνω ;
Να γίνεις ό,τι αγαπάς!

Post Views: 419
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Σχετικά Άρθρα
  • γεώρα
Γεώρα

Ερωτευμένη με τη γραφή από μικρή! Η μεγαλύτερη ελευθερία μου και ξεχωριστό πάθος μου! Ένας μοναδικός τρόπος έκφρασης, που με μαγεύει και με παρασέρνει σε τόπους και συναισθήματα αλλιώτικα, αφού όταν γράφεις δεν υπάρχουν κανόνες και όρια. Ονειροπόλα αλλά πατώντας γερά με τα πόδια μου στην πραγματικότητα. Λάτρης της μουσικής, του χορού, του διαβάσματος, των ταξιδιών και του καφέ! Μεγάλο μου όνειρο, κάποια στιγμή να έχω το δικό μου βιβλίο. Αγαπημένη μου έκφραση, Ζήσε Αγάπα Γέλα!

Previous Article
  • LOVE

Εμείς θα ανήκουμε πάντα, στην χώρα του “μαζί” για πάντα..

  • February 21, 2019
  • LoveLetters
View Post
Next Article
  • BYE BYE

Ο χρόνος σου τελείωσε και μαζί, τελείωσες κι εσύ!

  • February 21, 2019
  • Βασιλική Κοτλίτσα
View Post
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ
View Post
  • LOVE

Ζήσ’ το μέχρι το μεδούλι.

  • Αστέρω
  • June 19, 2026
View Post
  • Featured
  • LOVE

Ξέρεις ποια είμαι εγώ;

  • Κατερίνα Μίσσια
  • June 19, 2026
View Post
  • Featured
  • LIFE

Μια μέρα θα καταλάβεις ότι κρυβόσουν κι εσύ κάτω από το χαλί

  • Γεώρα
  • June 19, 2026
View Post
  • Featured
  • LOVE

Γιατί με κοίταξες..

  • Ηρώ Αναστασίου
  • June 18, 2026
View Post
  • Featured
  • LOVE

Μη μικραίνεις για να χωρέσεις

  • Άρης Γρηγοριάδης
  • June 18, 2026
View Post
  • #justastoryteller
  • LIFE

Η παρουσία είναι επιλογή. Η απουσία είναι απόφαση.

  • Σοφία Παπαηλιάδου
  • June 17, 2026
View Post
  • LIFE

SoVelle: 5+1 αυτονόητα για να θυμάσαι σήμερα.

  • SoVelle
  • June 17, 2026
View Post
  • LOVE

Ό,τι αγγίζει την ψυχή, το στόμα δεν το λέει

  • Δημήτρης Ξυλούρης
  • June 17, 2026

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΗΚΑΝ

  • Ζήσ’ το μέχρι το μεδούλι.
  • Ξέρεις ποια είμαι εγώ;
  • Μια μέρα θα καταλάβεις ότι κρυβόσουν κι εσύ κάτω από το χαλί
  • Παρασκευή 19 Ιουνίου 2026: Ο Χείρωνας αλλάζει σελίδα. Κι εσύ μαζί του.
  • SoVelle: 5+1 αυτονόητα για να θυμάσαι σήμερα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

No comments to show.

Subscribe

Εσύ μας δίνεις το email σου κι εμείς σου στέλνουμε τα νέα μας

LoveLetters
  • #justastoryteller
  • LoveStars
  • Writers
  • Web Radio
Όταν η σκέψη, έγινε συναίσθημα

Input your search keywords and press Enter.

Close