LoveLetters
  • LOVELETTERS
    • LOVE
    • HE
    • SHE
    • BYE BYE
    • CLASSICS
    • LIFE
  • #justastoryteller
  • MORE
    • WANDERLUSTER
    • GOOD VIBES ONLY
    • SOCIAL TALK
    • CULTURE
  • LOVESTARS
  • WRITERS
  • WEB RADIO
Subscribe
LoveLetters LoveLetters

Όταν η σκέψη, έγινε συναίσθημα

194K
30K
0
LoveLetters
  • LOVELETTERS
    • LOVE
    • HE
    • SHE
    • BYE BYE
    • CLASSICS
    • LIFE
  • #justastoryteller
  • MORE
    • WANDERLUSTER
    • GOOD VIBES ONLY
    • SOCIAL TALK
    • CULTURE
  • LOVESTARS
  • WRITERS
  • WEB RADIO
  • LOVE

Να μ’αγαπάς, τις στιγμές που ξεχνάω να μ’αγαπώ εγώ..

  • July 22, 2019
  • Λιάνα
Total
0
Shares
0
0
0

Γράφει η Λιάνα

Να μ’ αγαπάς. Μόνο αυτό ζητάω. Εκείνες τις στιγμές που ακόμα κι εγώ η ίδια απορρίπτω τον εαυτό μου. Να μ’ αγαπάς. Όταν οι αναμνήσεις με κατακλύζουν και χάνομαι στις σκέψεις μου. Να μ’ αγαπάς. Όταν οι απουσίες που με σημάδεψαν ξυπνάνε κι αισθάνομαι τον πόνο και τη νοσταλγία να μου ξεσκίζουν την καρδιά.
Να μου κρατάς το χέρι δυνατά και σταθερά. Κι ας προσπαθώ να ξεφύγω ακόμα κι από σένα. Κι ας παλεύω να μείνω μόνη μου, υπερασπίζοντας έτσι τη συνήθεια μου να μη με δει κανείς ραγισμένη. Κι ας βάζω τον εγωισμό μου εμπόδιο ανάμεσα μας. Να μου κρατάς το χέρι και να μου ψιθυρίζεις λόγια αληθινά. Λόγια ικανά να μαλακώσουν τη ψυχή μου.
Να με αντέχεις. Όταν θεριεύει η μοναξιά μου κι όταν οι φόβοι μου με οδηγούν στο δικό μου αδιέξοδο, όταν παραλογίζομαι και παλεύω με τις σκιές, όταν υψώνω τεράστιους τοίχους γύρω μου και γίνομαι απροσπέλαστη. Να με αντέχεις, γιατί κάθε βράδυ που πέφτω στο μαξιλάρι μου, αν και δε στο χω πει ποτέ, όλη μου η ζωή, όλα μου τα λάθη, επαναλαμβάνονται βασανιστικά, σαν μια πολυπαιγμένη ταινία που δεν έχει τίτλους τέλους.
Γίνε το καταφύγιο μου. Γίνε το υπόστεγο μου μέσα σ’ αυτή την καταιγίδα που δε λέει να σταματήσει. Γίνε σταθμός και λιμάνι. Να ρχομαι στην αγκαλιά σου και να ξεκουράζω τη συνείδηση μου. Μαζί σου να βγαίνω βαρκάδα στ’ ανοιχτά και να νιώθω προστατευμένη κάτω απ’ τον δικό μας ουρανό.
Κουράστηκα πια να προσποιούμαι τόση δύναμη. Κουράστηκα να κρύβομαι, να λύνω τα πάντα, να περνάω τη μισή μου μέρα παλεύοντας και μετά να φοράω τη μάσκα μου, την αγαπημένη μου μάσκα. Αυτή με την οποία με αναγνωρίζουν όλοι. Αυτή που έχει πάνω της ζωγραφισμένη την ανεμελιά και τον ανεξάντλητο διασκεδαστικό αυτοσαρκασμό.
Γι αυτό σου λέω, αγάπα με, γίνε εσύ ο οδηγός μου, γίνε ο ώμος που μπορώ να ακουμπήσω. Άντρας μου, φίλος μου κι ελπίδα μου. Σύντροφος και δύναμη μου. Δώσε μου κίνητρο και σκοπό. Έλα να δώσουμε μαζί μια μάχη, μια οριστική και ολοκληρωμένη μάχη. Για να κερδίσουμε το χρόνο που χάσαμε, για να αρχίσουμε απ’ την αρχή το δικό μας ταξίδι, όπως το είχαμε σχεδιάσει τότε, που είχα ακόμα πίστη σε μένα.
Πρέπει να το μάθεις, όταν σε βλέπω να μου χαμογελάς, έρχονται στη μνήμη μου όλοι οι λόγοι που εμείς οι δυο δέσαμε τις ζωές μας. Και μέσα μου αρχίζει να αχνοφαίνεται εκείνο το φως, το δικό μας. Γιατί τελικά μόνο εσένα εμπιστεύομαι, εσένα, που ενώ έχεις δει τον λύκο στα μάτια μου, έμεινες.
Η αγάπη σου έχει τη δύναμη, το ξέρω καλά αυτό, να με βγάλει επιτέλους στο ξέφωτο που τόσα χρόνια κυνηγάω. Κι αν τόσο καιρό αντιστάθηκα, μεταμφιέστηκα, έκρυψα τις αδυναμίες μου, τώρα πια θέλω να αφεθώ και να σου δείξω το πραγματικό μου πρόσωπο. Αυτό με τις χαρακιές και τους μαύρους κύκλους. Το φοβισμένο και το δειλό. Αυτό που φανερώνεται μόνο σε όποιον είναι κομμάτι του εαυτού μου. Γιατί αυτό είσαι. Αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου και της μοίρας μου.
Αγάπα με λοιπόν και προχωράμε. Όλα για όλα για να προλάβουμε τη ζωή. Θα αξίζει, θα το δεις!

Post Views: 435
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Σχετικά Άρθρα
  • Λιάνα
Λιάνα

Γεννήθηκα πριν 43 χρόνια στην Αθήνα. Ζω πάντα στον δικό μου κόσμο, με τα δικά μου όνειρα και τα δικά μου πιστεύω. Πέφτω, σηκώνομαι και ξανά απ' την αρχή. Βασικό μου μειονέκτημα (ή πλεονέκτημα), πιστεύω ακόμα στους ανθρώπους. Αμετανόητα ονειροπόλα, ειλικρινής και ιδιαίτερα καυστική. Κατά βάθος λένε...καλό παιδί...

Previous Article
  • CLASSICS
  • LIFE
  • LOVE

Τα καλύτερα ταξίδια τα κάνουμε όταν έχουμε τα πανιά της καρδιάς μας ανοιχτά!

  • July 22, 2019
  • Λίνα Παυλοπούλου
View Post
Next Article
  • #justastoryteller
  • LOVE

Μαζί της έμαθες, πώς είναι οι στιγμές που σου κόβουν την ανάσα..

  • July 23, 2019
  • Σοφία Παπαηλιάδου
View Post
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ
Lovenmore, loveletters, ερωτας, σχεσεις, ψυχολογια
View Post
  • Featured
  • LOVE

Δε χρειάζεται να θυμώνεις με εκείνους που έφυγαν όταν ήρθε ο χειμώνας.

  • Κατερίνα Χριστοδούλου
  • August 16, 2026
View Post
  • Featured
  • LOVE

Πρώτον, σε αγαπάω. Και δεύτερον, το πρώτο.

  • Σοφία Σοφιανίδου
  • August 16, 2026
View Post
  • LOVE

Τα αληθινά, θέλουν αληθινούς.

  • Φύλλις Γκούστη
  • August 16, 2026
Loveletters - Lovenmore
View Post
  • LOVE

Ουρανός γεμάτος όνειρα.

  • Ηρώ Αναστασίου
  • August 13, 2026
View Post
  • LOVE

Η μαγική αίσθηση της ασφάλειας

  • Κατερίνα Μαυρίδου
  • August 10, 2026
View Post
  • LOVE
  • Writing Lab

Αν ένας άντρας σε θέλει πραγματικά, δεν θα χρειαστεί να του μάθεις πώς να σε διεκδικήσει.

  • Χάρης Αναστασίου
  • August 10, 2026
View Post
  • #justastoryteller
  • LOVE

Δώσε μου ολόκληρο τον άνθρωπο, όχι το trailer.

  • Σοφία Παπαηλιάδου
  • August 10, 2026
View Post
  • LOVE
  • Writing Lab

Σιωπούσε. Δεν ήταν τυφλή.

  • Writing Lab Team
  • August 10, 2026

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΗΚΑΝ

  • Δευτέρα 17 Αυγούστου 2026: Η Δευτέρα που φέρνει ξεκαθαρίσματα, ώριμες αποφάσεις και μια νέα ισορροπία στις σχέσεις,
  • Τα αυτονόητά σου και τα αυτονόητά μου δεν συναντήθηκαν ποτέ
  • Δεύτερες ευκαιρίες. Έχει νόημα;
  • Δε χρειάζεται να θυμώνεις με εκείνους που έφυγαν όταν ήρθε ο χειμώνας.
  • Πρώτον, σε αγαπάω. Και δεύτερον, το πρώτο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

No comments to show.

Subscribe

Εσύ μας δίνεις το email σου κι εμείς σου στέλνουμε τα νέα μας

LoveLetters
  • #justastoryteller
  • LoveStars
  • Writers
  • Web Radio
Όταν η σκέψη, έγινε συναίσθημα

Input your search keywords and press Enter.

Close